Credit Structuring & Advisory MidCorp NL - Associate Director

Credit Structuring & Advisory MidCorp NL – Associate Director (12) Structuring & Advisory profiel Als Associate Director in het Credit Structuring & Advisory team (“CS&A”) ben je als inhoudelijk expert en als commercieel deskundige end-to-end verantwoordelijk voor adviesmandaten en bijbehorende financieringstransacties voor klanten en prospects van ING Grootzakelijk in Nederland (MidCorp NL).





Het CS&A MidCorp NL is een nieuw team met de ambitie om bij de top klanten en prospects van ING Grootzakelijk in een vroegtijdig stadium relevant te zijn door middel van:


Het zijn van structuring en pricing expert center dat ook als extern adviseur voor/door onze klanten ingeschakeld kan worden bij bijvoorbeeld schuldcapaciteit, liquiditeit- en scenariovraagstukken

Het aanbieden van alternatieve financieringsvormen van zowel binnen de bank als buiten de bank (Asset Based Financing, Direct Lenders, USPP, Private Placements, Schuldschein, Unitranches, High Yield etc)

Het zorgen voor een dedicated Syndication capaciteit
De klanten die bediend worden zijn de top van de bedrijven van het grootzakelijk segment in Nederland met een complexe productbehoefte. In samenwerking met de regio teams (CST’s) en andere lending teams wil CS&A MidCorp NL oplossingen brengen bij event gedreven, complexe, multi-product financieringsvraagstukken. Deze transacties zijn vaak gedreven door overnames, grote investeringsprogramma’s maar daarnaast ook door financiële herstructureringen.


Voor het CS&A MidCorp NL team zijn we nu op zoek naar een (aankomend) een Associate Director waarbij er een voorkeur bestaat voor kandidaten met uitgebreide werkervaring binnen een credit structuring (of advisory) omgeving. De kandidaat zal bij start namelijk focussen op het verder opbouwen van de Structuring en Advisory expertise.

Comments

Popular posts from this blog

How to get Canada Study permit: About the process

Insurance Policy -Aviva Postgraduate Scholarship Programme at UK Universities, 2018

Enterprise Architect Salesforce